perjantai 28. kesäkuuta 2013

Parkkisreenit vko 26


Meillä oli piiiiitkästä aikaa parkkisreeniä!! Tosin vain yksi koirakko seurana, mutta yksikin riittää ja reenaaminen on viihtysämpää kaverin kanssa! :) Saatiin saman häiriöseuran kanssa reenattua kahtena eri päivänä samalle viikkoa, joten ensimmäiselle kerralle otin mukaan Mörkön ja toiselle kerralle mukaan Pedon.

Oon kyllä melko ylpeä molemmista koissuista. Seurana meillä oli Kieppi, joka aloitteli juoksujaan. Pojat käyttäytyi silti erittäin hyvin! Ei oikeasti mitään ongelmaa kummankaan kohdalla ollut. Keskittyminen oli todella hyvä ja into tekemiseenkin. Helle kyllä verotti ja touhuttiinkin melko laiskaan tahtiin.

Mörkön kanssa kerrattiin taas tuttuja juttuja. Palkaksi otin mukaan aamunappula-aterian ja lihapullia lisäksi. Nappulatkin kelpasi erinomaisesti palkaksi ja Mörkö teki mielellään yhdessä minun kanssani. Havaittavissa oli semmosta samantyylistä uunoilua kuin kotonakin tätä nykyä. Vahva katsekontakti ja korvat höröllään, tiedetään ja kuullaan varmasti mitä käsketään, mutta silti vaan toljotetaan eikä tehä ainakaan sitä mitä käskettiin. :D Välillä taas tekee pienestä kuiskauksestakin. On se vaan melkone nuori mies.

Pedon kanssa kerrattiin myös ihan tuttuja juttuja. Nätöiltiinkin vähän reenikaverin seurana, vaikka näyttelyt onkin Pedon osalta ohi. Mukavaa harjotusta silti se ringin juokseminen ja paikallaan seisominen :D Sen verran hoksasin, vaikka taukoakin on ollut, että Peto on mielestäni henkistä kasvua kokenut, kun osasi niin hienosti käyttäytyä ja vaikka Kieppi kiinnostikin ja olisi käynyt moikkaamassa, ei tarvinnut paljoa sanoa että antoi olla ja keskittyi yhdessä tekemiseen ja olemiseen. :)

 Loppuun muutama kuva molemmista hienoista nuorista miehistä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti