sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Salli ja Vanni kylässä


Saatiin ihania vieraita, Nallen kasvattaja tuli kylään Sallin ja Vannin kanssa. Käytiin porukalla metsäilemässä Nallen ja Pedon kera. Salli syöksyi samantien vaihtamaan kuulumiset tyttärensä kanssa. :> Nalle myöskin muisti äitinsä ja tarkasti heti aluksi, josko maitobaari olis vielä avoinna. 8)

Peto ja Vanni ovat viimeksi nähneet joskus kauan sitten. Mutta hyvin muistivat toisensa ja leikit sujui mainiosti! Nalle ja Salli riehuivat myös paljon keskenään. Viimeksi kun Salli oli mukana metsälenkillä, viime syksynä kun mukana oli myös Peto, Mörkö ja Vanni, ei Salli yhtään lämmennyt leikkiinkutsuille tms. Mutta kyllä nyt äitikoirallakin riehutti mukavasti :D Nalle myös juoksi urheasti Pedon ja Vanskin perässä pitkin mättäitä. Kyllä se pinkoi isompien perässä ihan hyvää vauhtia! :D







Vanskilla raksuttaa.. :D

Salli, Nalle ja Vanni :D

Iskiköhän jo väsymys? :D
Välillä on hyvä seurailla tilannetta rauhallisesti :P
Metsälenkiltä palasimme meille ja Mörkökin sai tervehtiä tyttöjä pihalla. Mörkön mielestä Salli oli vähän liiankin ihana, ja täytyi pitää vahtia, että ahistelut ei mene liian pitkälle. Siis se oli semmoista, että Salliraasu alistui selälleen ja Mörkö nuoleskeli tätä ihanaa rouvaa eikä antanut sen siitä lähteä minnekkään >_< Vanni ei kiinnostanut ollenkaan niin paljon. Mörkölle hyvää harjoitusta samalla taas kuulon suhteen, alussa piti käydä ihan ottamassa koira aina kauemmas jotta uhri saa vähän hengähtää,  mutta alkoi se sitten ihan vähäsen kuunnella pelkkiä kieltojakin x)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti