torstai 18. heinäkuuta 2013

Nalle 12 viikkoa


Näin tuli pienellä taas viikkoja plakkariin, nyt jo 12. Minä todella tarkkana, huolehtivana ja hyvänä omistajana unohdin ihan täysin madottaa penikan ajallaan! NII-IN, MINÄ UNOHDIN! Kun tekosyynä löytyy ainaski, että se retkeilyreissu oli mielessä niin kovasti ja silleen ja varmaan kaikkia muitaki hyviä tekosyitä löytyy! No mutta onneksi siinä ei ollu mittään hättää, kun minähän alotin kuitenki alkuviikosta, olikohan tiistaipäivänä, tuon madotuksen. Ja näin me saimme siitä viikon päähän rokotusajan, eli eihän se edes kovasti myöhässä ole, alle viikon!

Ihanasta 12 vko Nalskusta kuvia:



Minä en tiiä miksi minä otan näitä porrasposetuksia! :D Ne on aina niin kauheeta kuraa! :D Mutta en mää enää voi olla ottamattakaan niitä, ne kuuluu jo vähän niinku asiaan!! :D :D Mutta yritin saaha kaikki kolme portaille siis poseeraamaan tyylikkäästi!

Turn the other cheek x)
Mörköä EVVK, Peto pahoitti mielensä ja Nalle näki taas jotain tärkeämpää..
Kävin yrittämässä vielä 12 viikkoisposetuksia pellolla Nallen kanssa, ja otin Pedon samalla mukaan. Tuli sieltä ainaski yks ihan kiva kuva! :P





Olipahan taas neitin luoksetulot sitte semmosia, että hänen mielestään tarvitsi tulla vain silloin, jos Petokin tuli luokse. Eli siinä kiteytyy kyllä taas se kaikki järki käyttää penikkaa yhessä isomman kanssa lenkillä XD Mutta ku niillä on niin hauskaa yhdessä!! 8)

"Hei, oon viisas rinsessa!"

Noh sitten meillä oli vielä parkkisreenit iltasella, ja niistä erikseen vähä ja kuvia kans. Mutta siellä oli kasvattaja kans meiningissä mukana ja reenien jälkeen me sitte otettii Nallesta vihdoinki edustuskuviaki! :)

Hieeeno kurkotus <3
Kasvattaja harjottelee kuristamaan pentua ._.
Nalsku juoksiki mamskun kanssa paljo reippaammin :>


Kolme alinta kuvaa kuvasi siis Nallen kasvattaja Emma Penttinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti