tiistai 23. heinäkuuta 2013

Nallen rokotusreissu


Näin päästiin hiukan myöhässä rokotuksiin Nallenkin kanssa. :D No ei onneksi pahasti myöhässä. Lähes viikon XD No kuitenki!

Punnitsin Nalskun ell vaakalla mutta en muista että paljonko se painoikaan.. :D

Lääkäri tarkasteli penikan kaikin puolin, ekan kerran näin kuinka pennun raajojakin venyteltiin ja väänneltiin joka suuntaan. Ei sanonu penikka missään vaiheessa mittään :D No hampaitahan on melko työläs tarkastaa, kun pikkuapina venkoilee miten ikinä vaan mahdollista. Pitäskö sitä hommaa harjotella kans lisää, kaiken muun harjottelun ohella? Jos kaikkea harjottelee tasasesti liian vähän... x)

Mitään mainittavaa ei ell ollu pennun voinnista. Piikki kun laitettiin, niin minä syötin porsaalle herkkuja. Ei se kauheasti huomannut, vähän ehkä inahti. Sittenpä tuo reipas porsas käveli tutkimuspöytää pitkin lääkärin luokse työtasolle (tutkimuspöytä yhdistyi työtasoon siis), jolla lääkäri juuri kirjoitteli porsaan papereita. Siinä se tohkeissaan hääräsi ja sai lääkäriltä herkkujakin vaikka häiriköi hänen paperitöitään :D Eikä yhtään uskonu minua ku yritin että tuuppa nyt tänne näin XD 

Ihmisten ilmoilla todistetusti.....? XD
Ellääkärin vieressä on Musti&Mirri, joten me menimme sitten sinne vielä käymään Nalluskan kanssa. Pitihän pienen saada palkkio reippaudestaan ;) Kasvattajan tekemä pentupanta alkaa vedellä viimeisiään, siis koon puolesta, joten ajattelin että minä nyt ostan penikalle seuraavan pannan. Tykkään puolikuristavia käyttää, mutta se on sitten aikusempana parempi (vaikka käytän pennuillaki semmosia XD). Joten Nalsku sai Rukka merkkisen säädettävän pannan. Siinä lukossakin oli lukko muuten, enpä semmosistakaa tienny enkä oo sitä kyllä käyttäny nytkää XD Väri oli tietenki Prinsessalle sopiva, ihana kirkas pinkki. :) Samalla tilasin vauvalle oman numerolaatan, luun mallisen kuten veljilläänkin, mutta pinkin värisen. Sävy sävyyn pannan kanssa ;D. Nyt ku aattelen niin ois kyllä pitäny ostaa myöskin pinkki hihna.. :P Nallella on menny nyt hihnana Pedon pentuhihna, joka on mukavan kevyt. Pedolla taas olen käyttänyt Mörkön penturemmiä, semmoista nahkasta talutinta :D

Ostoksilla ollessa Nalle sai taas myös palvontaa osakseen. Ihan uskomatonta miten tuommone soma karvaperse kerää niin positiivista huomiota ihmiseltä ku ihmiseltä XD Kaikki rakastavat Prinsessaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti