keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Reeniä uudella kentällä


Reenikaveri pyysi meidät reeniseuraksi ja ehotti paikaksi meille ihan uutta kenttää. Iso nurmikentura, hyvä paikka oliki! Näytti olevan PK harrastajien käytössä ja jotain golfreenaajiakin käyvän, mutta muutoin kenttä on vapaasti muidenkin käytettävissä.

Oli ihan järkyttävä hellepäivä, joten aattelin, että otan vain yhden piskin mukaani. Mutta nyt minä tiiänki, että otanki ens kerralla ainaski toisenki koiran messiin (paitsi jos en otakkaan), kun siellä sai auton varjoon ja sai siellä koiranki kiinni varjoisaan paikkaan. Tuonne mennään uudelleenki reenimään! :)

Häiriöseurana meillä oli siis Siru ja Walma. Walma opetteli lähinnä olemaan vaan. Sitä just mistä minä oon nyt paasannu omien kohallani. Että ois pitäny ottaa tosiaan toinen omaki harjottelemaan olemista :D Siru taasen teki rallytokojuttuja, vai oliko ne tokojuttuja.. No kuitenki, pirun hyvin tuo mäyräkoira seuraa! 8) Ja paikkamakuu ja -istuminen sujuu tosi hienosti! Me taas Pedon kanssa vaan pelleilimme XD Kyllä me jottain vähän harjoteltiin, tuttuja juttuja mutta ei mittään uutta edelleenkään. Paikkajuttuja meki kyllä otettiin, lyhyitä aikoja ja etäisyyksiä.

Sitten vielä annettiin koirien yhessä telmuta, vaan aika kämästä tuo leikkiminen oli.. Jokanen meni omiaan :D No Walma tietenni seurasi isompien metkuja toki. Mutta onko se niin että alkaa nuo koiratki kasvamaan, eikä se leikkiminen välttämättä ole aina päällimmäisenä ajatuksena. Tai että kaikki ei ole toistensa leikkikavereita. Mutta ei se mittään, mukavaa kuitenki että tulivat toimeen silti hyvin ja Peto oli erinomaisesti kuulolla vaikka irtaantuki kauemmaski hajujen ym. perässä. Kyllä mää toivosin, että Petolla nuo korvat toimis silleen ainaki kun ei oo muuta jännää samaan aikaan.. HEHE.. XD

Petolla on tuolla joku ihan oma suuntansa.. :D
Ei ole hääppöstä leikkiä :P
Walma miettii :)
Siruki miettii :)
Walma haluaa rapsutuksia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti