perjantai 16. syyskuuta 2011

Meiltä palo talo...

EIKU!!!

Viime viikonloppuna ihan oikeasti paloi eräs rakennus aivan lähellä, nimittäin melkein takapihallamme olevan puiston huoltorakennus. Tuossa rakennuksessa oli myöskin pukukopit, joihin pääsi talvella vaihtamaan luistelukamppeita jne. Eli tehty palvelemaan ihmisiä ja helpottamaan liikunnallista vapaa-ajan viettoa.


Noniin, rakennushan on todellakin voinut syttyä itsestään palamaan, mutta kai siinä jonkinlaisia pyromaani epäilyksiä herää, kun rakennus on syttynyt ensimmäisen kerran pe-la välisenä yönä, jolloin ei ollut ilmeisesti palanut pahoin.. la-su välisenä yönä, tai oikeammin myöhäisenä iltana, on sitten syttynyt uudelleen ja palanut pahemmin. Ja epäilyksiä tuhopoltosta lisää vielä sekin, että pari viikkoa aiemmin oli kyseisestä rakennuksesta rikottu ikkunatkin.


Ihan sama kai se on loppujen lopuksi, kuinka rauhalliselle alueelle yrittää muuttaa, joka paikassa jossa ihmisiä on, tapahtuu myös jopa pelottaviakin asioita. Ja tapahtuu niitä vaikka asuisi jossain korvessakin, jossa ei naapureita ole lähimaillakaan. No, saattoihan tuo rakennus syttyä itsestään peräkkäisinä öinä.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti