torstai 8. syyskuuta 2011

Puuliiterin rakennustarvikkeita


 Alkuviikosta saatiin puukuorma, osa liiterin rakennustarpeista, kun miehen isä tuli autotallin rakennuspuuhiin taas täksi viikoksi. Tuossa taitaa olla alle puolet.. Liiteri aiotaan rakentaa talomme oikean takanurkan seutuville.. eli ettei olisi liian pitkä matka sitten talvella luoda lumia ja hakea halkoja. x)
Työnjohtaja ;)
 Tyhjennettiin kärry takapihalle, lähelle tulevaa liiterin paikkaa, jossa tällä hetkellä on iso kasa poltettavia "halkoja" eli rakennusjämäpuita pressun alla.. Vielä ei olla poltettu takassa tälle syksylle puita, eikä kesällä ollenkaan. Lämpöpumppukin on ollut poissa päältä kesän, tai ainakin jollain pienimmällä säädöllä... ei sitä taida ihan kiinni saadakaan. Kuitenkin, kohta voi jo lämmittää taloa takkatulen voimin! Ihanaa!
Nosteltiin miehen kanssa yhdessä nuo puut tuohon, ja myönnän nyt ihan, että ottipa koville! :D Kunto on kohillaan! Pitää varoa ettei tule pian ylikunto jos kovin alkaa puita kantelemaan! :O Alaselkään alkoi ottaa, ja ranteisiinki muka kävi kipiää, voi mahoton.. Onneksi oli tuo työnjohtaja päsmärinä, nii tuli hoidettua hommat kunnialla loppuun ;)

Saapa nähä ehitäänkö tälle syksyä varasto rakentaa, vai meneekö ens kesään. Tehään jos ehitään, ei ressata turhia. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti