lauantai 17. syyskuuta 2011

Ritinää ja rätinää..



Ilmat on alkaneet viilenemään vihdoinkin niinkin paljon, että sisällä joutuu välillä jopa laittamaan villasukkia jalkaan ja villapaitaa päälle.. Alkuviikosta laitettiinkin pitkästä aikaa takkaan tulet!! Me like it!!


Mörkö vahti sytytysprosessia tarkasti alusta loppuun asti. Sytykkeet piti nuuhkia hyvin, ja varmuuden vuoksi vähän lipaistakin, jotta pahvit on varmasti ehtineet kuivua!


Mörköstä oli hurjan mielenkiintoista seurata takkapuiden asettelua ja laittoa. Olihan tämä ensimmäinen kerta Mörkölle, kun takkaan laitettiin tulet! Puutkin taisi haista vaikka miten hyvälle.. x)


Vielä ennen sytytystä saatiin Mörköltä hyväksyntä. Tarkkaan nuuhki ja toki piti leukaa hieroa tuohon alareunalla olevaan tuhkaankin ;)


Sittenpä saattoikin asettua takan eteen köllöttelemään ja nauttimaan ritinästä ja rätinästä. :) Kuvassa nyt ei oikein takkatulet näy, mutta kyllä siellä tulet on :(

 Ehkä tänään vois taas lämmittää takkaa iltasella :)

Tänään olis vissiin ollu aika hyvä ilma lähteä käymään siellä Kuusamossa Karhunkierroksella :( Tämä viikonloppu päätettiin kuitenkin pyhittää kotona olemiselle, autotallin teolle ja tottakai kohta lähdetään Mörkön kanssa vähän pidemmälle metsäretkelle ihan uuteen ympäristöön taas. :) Kelpaa se aurinkoinen sää näihinkin hommiin! :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti