perjantai 9. syyskuuta 2011

Mörkön uudet "vaatteet" x)

Posti toi tänään Mörkölle uusia tarvikkeita, panta ja hihna! Tilasin alkuviikosta Tarvikevälityksestä säädettävän muuttipannan ja monitoimitaluttimen joustolla, pituus n. 250cm.
Panta 9€ ja talutin 29€ + postimaksu = 46,10€ (jos muistan oikein :D )
Pitihän uutta pantaa ja hihnaa sitten heti kokeilla! Vähän on isonlaisia, painavampia kun nahkapanta ja ohut nahkaremmi, ja uudessa hihnassa on taluttajallakin opettelua.. :) Mutta hyvältähän ne vaikutti. Nopeasti taitaa Mörkö kasvaa, eikä ulkoilutarvikkeet sitten enää näytä liian suurilta :D Hyvin kulki lenkillä mukana. :)
Onpas runsaan näköiset uudet "vaatteet" ;)
Nähtiin pitkästä aikaa parin talon päässä asuva naapuri, joilla on ne kaksi koiraa, saksanpaimenkoira ja minisnautseri l. kääpiösellainen... Olivat omalla pihallaan ja isäntä siellä niiden kanssa touhuili, oli tottelevaisia :D saksanpaimenkoiralla ikää 11kk joten nuori koira vielä, ja muistelisin että snautserikaan ei ihan aikuinen vielä ole..tai siis alle vuoden olisi.. Ollaan rouvan kanssa puhuttu jos meidän koirat vois joskus tavata ja kokeilla leikkimistä.. Harvoin tulee naapureita nähtyä, niin ei tuokaan asia ole oikein edistynyt :O Nyt annoin numeroni isännälle, josko sillä lailla olis helpompaa sopia koiratapaaminen, vaikka ihan lähinaapureita ollaankin. Sitä ei jotenkin kehtaa mennä noin vaan oven taakse kolkuttelemaan, aina mielessä että häiritsee kuitenkin..

Mörköä olis poltellu mennä tervehtimään koiria, kun siinä kuitenkin tovi seisoskeltiin jutustelemassa.. Silti pysyi rauhallisena ja malttoi istahtaa ja olla paikallaan. Sitten nuo naapurin koirat sai isännältä luvan tulla tervehtimään Mörköä, ja nuuhkivat nätisti toisiaan kuonosta. Mörkökin pysyi ihmeellisen rauhallisena, tosin pidin hihnan lyhyellä, ja kohtaaminen kesti hetken vain. Jospa naapuri ottaisi yhteyttä ja päästäis järjestämään ihan oikea leikkihetki koirien kanssa! :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti