perjantai 9. syyskuuta 2011

miuhau ^^ ja yks kakkajuttuki...

Ompa iso nenä... ^o^
On ollu tosi mukavaa huomata, että Mörkö ja Inka tulee niin hienosti juttuun keskenään. Inka tulee niin sisällä kuin ulkonakin suoraan Mörkön luokse, laiskasti löntöstellen ja silmät sirrillään, ja puskee vain, sitten kellahtaa viereen köllimään. No, kun vahditaan tilannetta, Mörkö osaa kyllä olla nätisti ja rauhallisesti, vaikka näkeehän pojasta että olis paljon parempaakin tekemistä kaverin kanssa ku vaan jotai puskemista, hurisemista ja löhöilyä!
Ei passaa alkaa ryttyilee Inkalle!!
 Mörköllä on kyllä tapana pihalla vapaana ollessaan, jos kissa sattuu tulemaan enkä ehdi mennä viereen komentamaan, juosta kauhealla vauhdilla kissaa kohti ja sitten tietystikin perään kun kissa lähtee pakosalle.. Eikä todellakaan auta mikään "Tule!" "Tänne!" "NAMIA SAAT NAMIAAA!!!!" ei edes se "PERKELE!" toimi! Onneksi kissat on jääneet silti omalle pihalle, hyppäävät johonkin korkealle vaan. Sitten olen hakenut Mörkön siitä pois.. Mitähän tuossa olis tehtävissä... :D Sisällä jopa vähän herpaantuu juoksemasta, jos kovinki alkaa PERKELETTÄ huutamaan.. ;) Kerran meni sohvapöydän alle piiloon, useempi viikko sitten.. XD
Ensin lipaistaan, sitten haukataan :D
On ollu positiivinen yllätys, miten hyvin Inka suhtautuu Mörköön. Luultiin että Laala sietäis paremmin koiraa, vaan kävikin just toisin päin. Inkalla on kyllä jonkun verran kokemusta koirien kohtaamisesta, tädin koiran kanssa on nenät kohdanneet, samoin kävelylenkillä tuli usein nuuhkittua muutaman koiran kanssa, jotka usein kävelivät vastaan.. Eli siis silloin kun käytettiin Inkaa hihnan kanssa kävelyllä, kaupungimmassa :)
Työnjohtajana tässäkin, tärkeää hommaa, pitää pysyä valppaana!
Seuraavaksi vuorossa on se kakkajuttu. Tiedän että niin monia kiinnostaa, joten kerron. Viime tiistaina otin töiden päätyttyä Mörkön tarhasta pois. Pissatin ennenku mentiin sisälle, oltiin siis lenkille lähdössä, ajattelin vaan nopeasti vaihtaa kamppeet, juoda lasin vettä jne. Mörkölle on tullut tavaksi hyvin nopeasti, että ensimmäisenä sisään tultaessa hän menee tsekkaamaan ruokapöydän alusen. Joskus sieltä löytyy ruuan murusia. No minä sitten touhusin omiani, yritin olla ripeä, mutta ajattelin että kyllä se nyt hetken jaksaa olla kun teki kuitenki pissat ennenku tultiin sisälle.

Sitten lähdettiin sinne lenkille. Tällä viikolla meillä on ollut muuten miehen isä rakentamassa autotallia. Mies tuli kotiin siinä, kun olin juuri lähdössä kävelylle koiran kanssa. Sanoin että ottaa ruokaa jääkaapista.. Kävelyllä Mörkö teki tortut. Tultiin kotiin, Mörkö meni reippaasti taas ruokapöydän luo ja pyörähti sitten olohuoneessakin. Miehen isä katsoi sohvalla telkkua ja siinä vaiheessa sanoi "Tuolla nurkassa on paskat.." O_O Huomasi siis sen paskaläjän siinä kun Mörkö kävi ilmeisesti nuuhkimassa jätöksiään x). Olin ihan että IIUUUHHHH :S Ja ihmettelin miten ei oo kumpikaan miehistä sitä paskaa haistanut?? Toinen kaiken lisäksi söi päivällisen siinä paskan hajussa. Hyvä kai ettei ole haitannut! :D

Onneksi oli kiinteitä pökäleitä ja nopea siivota :D Ei ees yökäyttäny tällä kertaa :D

Nuo kakkosasiat sisätiloissa on harvinaisia, viimeksi tuli kakkonen sisälle sillon, ku oli lääketokkuroissa leikkauksen jäljiltä, ja oli vielä löysälläki masu. Pissat on yleisempiä.

JA minä olin just aatellu lenkillä tuolloin tiistaina, että "Hei, on menny kyllä monta iltaa ilman että Mörkö olis tehny pissoja sisälle!!" x) No, ei se mittää, ei siitä sen enempää tällä kertaa :D

Mörkö osaa asettua touhuaan omiaan, ku ihmiset jutustelee..
 Eilen leikattiin kynsiä Mörköltä, ja sain leikattua toisesta etutassusta ihan yksinään kaikki kynnet, ei mitään yritystäkään näykkiä! Mies oli kyllä vieressä valmiina auttamaan.. Takatassut antaa leikata paremmin, ne saan kyllä yksin leikattua, etutassuista helpommin sanoo.. Mutta edistystä tapahtuu! :) Toisen etutassun kanssa mies vähän sitten avusti.
Taas vahditaan että raksahommat sujuu! ;)
Saapa nähä päästäänkö me huomenna Mörkön kanssa Vaalassa käymään, siellä olis malamuuttien syysreenit, tai miksikä niitä sanotaankaan.. Olis ihan mielenkiintosta käydä vilkasemassa, millasta meininkiä siellä on, ja nähdä muita malamuutteja ja toki omistajiakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti