perjantai 21. lokakuuta 2011

Emmi ja Mörkö

 No niin, tässä bloggailussahan meinaa käydä niin, että päivitän juttuja viikonloppuisin..
Viime viikonloppuna meillä oli taas miitinki Emmin kanssa. :)
Tädin mukaan Mörkö oli kahdessa viikossa kasvanut taas! Ehkä sitä ei itse niin huomaa..
Tädin mukaan Mörkö oli nyt kuitenkin jo jopa ehkä Emmiä ihan hiukan korkeampi! :) Tosin Emmi on pidempi :D
Kun viimeksi käytiin Emmin luona kylässä, Mörkö sai ekaa kertaa matkustaa sekä vieraassa autossa, että takapenkillä! Hiukan ihmeellistä se taisi olla, Mörkö tippui penkiltä jalkotilaan ja sitten jäi paikoilleen takaosa siellä jalkotilassa ja etuosa penkillä, ei jotenkin raasu osannut korjata asentoaan. x)
Nyt sitten Mörkö pääsi taas tuohon samaan autoon ja takapenkille, tällä kertaa kaverin kera eli Emmin. :) Emmi tuli käymään ja päätettiin mennä käymään tuolla kunnan agikentällä. Emmi näytti meille tädin kanssa kuinka sitä agilitya tulis mennä! On se vaan taitava hurtta <3 Mörköllä olis tehny vaan mieli juosta häiriköimään, jouduin moneen kertaan ohjaamaan että nyt olis tarkotus pysyä rauhallisena ja hiljaisena x)
Se juoksutusaitaus eli toisinsanoen olisko se koirapuisto, oli vihdoinkin aidattu kokonaan! Siinä oli portti paikallaan!
Maakasoja siellä vielä oli toki, vaan eihän ne haittaa, ennemminkin ovat mielenkiintosia. :)
Siellä kävi eräs hassu juttu, nimittäin Mörkö juoksi päin aitaa yhdessä välissä :( Parka oli ihan ihmeissään, että mitä helkuttia! :(
Oli vieläpä sitä ennen kuitenkin kävellyt ja nuuhkinut tuon aidan reunustaa pitkin..
Onneksi tokeni nopeasti, enkä huomannut mitään ihmeellistä, muuta kuin alussa sitä uikutusta ja häntä koipien välissä ihmettelyä.. Hyvä ettei käynyt huonommin :)
Koirat rypi kurassa tuolla aitauksessa, Emmi näytti oikein mallia miten kieriä kunnon vetisessä lällylammikossa! :D Emmi on niin ihuna kyllä!! <3
Harjoittelin muuten luoksetuloa Mörkön kanssa, eli kun leikki oli hiljasempaa, kutsuin Mörkön luokse palkaten ja kehuen. Tuli luokse jo ensimmäisellä kutsulla! :) Tarkoituksella en enää kutsunut luokse kun leikki on hurjimmillaan, ettei sais niitä epäonnistuneita luoksetuloja..
Miitingin lopuksi päätettiin vielä mennä jollekin nurmialueelle/pellolle koirien kera, toivoen jos ne vähän kieriskelis siellä nurmikolla että pahimmat kurat jäis ruohikkoon.. x)
No siis toimihan se melko hyvin. :)

Käytiin muuten Mörkön kanssa _tänään_ uudelleen tuolla puistossa, ja vasta nyt hoksasin, tai oikeastaan mies huomasi, että tuo aitaus on useastakin kohdasta hyvin korkealla maasta! Jopa Mörkö mahtuisi ryömimällä menemään aidan ali, ei tarvitsisi edes kaivaa! :S Toivon mukaan maa on tarkoitys tasoittaa juuri nuihin mataliin kohtiin, ja että siinä ei menisi vuosikausia.. :)

Ja hei, käveltiin ekan kerran Mörrykän kaa tuonne puistoon! Pisin hihnalenkki yhteen pötköön mitä ollaan tehty, ja meni itseasiassa tosi hienosti, aivan pientä vetoa välillä tai sekoilua! Oon niin ylpee!! <3 ^^

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti