sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ihania mammutteja

Mörkö pääsi eilen pitkästä aikaa leikkimään muiden malamuuttien kanssa! Käytiin tervehtimässä ensimmäistä kertaa sellaista kymmenen mammutin laumaa.. :D HUI! Eli käytiin vierailulla Panun luona. :)
Mörkö istui joukkoon heti kuin nyrkki silmään! :D
Ajattelin mennessä että mitenhän Mörkö siellä käyttäytyy, onko kovinkin pelokas ja miten sujuu jos useampikin koira yhtäaikaa otetaan vapaaksi.. Alkavatko simputtaa meidän lellipentua :D

Mutta meniki heti tosi hienosti! :) Vähän tietty ihmeteltiin siinä alussa kun mentiin ulkotarhojen luo ja nuuhkittiin ihmeteltiin verkkojen takana olevia innokkaita kavereita. Ei silti paljoa tarvinnu kannustaa että uskalsi tutkia ympäristöä.
Vasemmassa laidassa on Mayday, seuraava Ebe, Mörkö ja oikeassa reunassa Andu, joka onkin Maydayn isä. :)
Ihmisiähän piti heti tervehtiä innokkaasti, siinä ei kyllä oo kans ikinä ollu ongelmia :D Melkein yritän toppuutella, että en anna juosta suoraan luokse eikä vetämällä pääse tervehtiin..
Yhtään hyvää kuvaa en saanu, tässä on parhaimmat..
Ja koska omasta koirasta on aina niin kiva kuulla positiivisia kommentteja, niin Mörkö on kuulemma hyvin sosiaalinen ja rohkea \o/ ihmisiä ja koiria kohtaan :D ja tietysti kauniin näköinen! x) Kaikissa asioissa tietty olen täysin samaa mieltä!
Mörkö olis varmaan ollu heti valmis hylkäämään meidät ja liittymään tähän ihanaan laumaan! :(
Puhuttiin myös ruokinta-asioista, kun nehän aina mietityttää tällasta uutta koiranomistajaa. Lähinnä määrät siinä ruokinnassa.. Niin öhh tällä hetkellä Mörkö saa aika paljon enemmän ruokaa, mitä Panulla :D No pitää katsoa jos se alkaa paksunemaan tai ilmenee muita vaivoja, sitten korjaillaan määriä.. Tällä hetkellä Mörkö saa aamuisin 5dl nappuloita ja illalla kanamunan+ jauhelihaa n. 150-200gr ja joka toinen päivä vaihtelevan kokosen rustoluun tuon lihan tilalta.. en tiiä olisko siinä muuten järkevää silti saada sitä lihaakin, vai haittaako jos sitä ei joka päivä saa? Onhan tuo vielä ainaki ihan hyvinvoivan oloinen :D Ja näiden runsaiden ruokien välissä Mörkö saa nakkia ja lihapullaa ja napuja ym. vaihtelevan määrän koulutuspalkkana.. :D IIK apua!!

Saa kertoa minkä verran te annatte ruokaa koirillenne, vaikka se onkin yksilöllistä, niin olis kiinnostavaa kuitenkin tietää.. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti