sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Zooplus ja kirppis

Laatikollinen lelua sun muuta..
Pari viikkoa sitten tilasin Mörkölle lisää leluja Zooplussalta. Tilasin ensimmäistä kertaa tuolta, ja siellä oli maksuvaihtoehtoina visa ja paypalia, ja sitten ennakkomaksu.
Röhkivä lateksipossu 5,95€
Minä maksoin ennakkoon, ja ajattelin että jospa sieltä tulisi sitten kerralla oikeat tarvikkeet ja ehjät sellaiset. Onneksi tuli, eikä toimituksessakaan kauhean pitkään mennyt, ja paketti toimitettiin kotiovelle asti. :)
Ostin koska toinen tykkää ääntelevistä leluista.. Kestää sen aikaa ku kestää :)
Minulla tilaus oli niinkin suuri, että postikulut tui kaupan päälle.. Ja kun ensimmäistä kertaa tilasin niin tuli siihen joku tervetuliaislahjuskin.. Sellainen pieni kakkapussikotelo, vähän niinku missä kameran filmirullat säilytetään.. Paitsi tuo oli ehkä vähän suurempi, ja siinä oli reikä kyljessä, josta pussin voi vetäistä. Sinne ei mahdu nuo pussirullat, joita me ostetaan :S Pitäis varmaan zooplussalta tilata erikseen pusseja, jos haluais käyttää tuota koteloa. No mutta, se oli ilmanen :P
Irtokupit ruostumaton teräs 1,8l hinta 4,95€/kpl
Tilasin parit uudet ruokakupitkin, kun en välttämättä innostu ihan heti tiskaamaan nuita kuppeja, niin nyt on varaa vaihtaa puhtaaseen kuppiin, vaikka ei edellistä oliskaan ehtiny tiskata.. Ei astioita kannata kerryttää, mutta tää on nyt kuitenki ollu toimiva systeemi, ja koirallaki on puhtaammat kupit :) Ne isommat ja hienommat kupit on nyt sisällä ja ulkona vesikuppeina. Nämä uudet toimii ruokakuppeina. Nämä uudet on tosi keveitä ja vaikuttaa alumiinisilta, että en tiedä onko ne nyt ruostumatonta terästä vai ei x) Tiskariin en sitten ole uskaltanu niitä laittaa.. Ja lisäksi näissä on nyt sellanen uus ominaisuus, että jäinen lihanpala tarttuu tuohon kiinni samantien ja lujasti, kun taas ei olla toisissa kupeissa sellasta huomattu :D
Kong Extreme XL 14,99€
Sain joku aika sitten vähän vinkkiä kongin käyttöön. Sain tädiltä sellaisen pienen kongin joka on hänen koirallaan ollut pentuaikana. Mietin jo sillon ku sain sen, että mikähän tämäkin lelu on, ja mikä idea siinä on.. En minä tienny sillon kongeista mitään. :) Yritin sulloa sinne nameja, mutta hö, ne vaan tippui sieltä pois kun on niin avarasti auki :S Kaveri sitten kertoi, että täyttää omalle koiralleen kongin vaikkapa jauhelihalla ja herkuilla, laittaa pakkaseen ja antaa sitten kongin koiralleen. Nyt oonkin muutaman kerran Mörköllekin tarjoillu jäisen lihaisan kongin :) Lähinnä välipalan on joinakin päivinä saanut tuolla tyylillä.

Kong Flyer-risbeenkin tilasin, hinta 8,69€. Kuvaa ei olekaan tuosta, lisään myöhemmin kun jaksan kuvata..  Mörköhän ei siis nouda, ainakaan vielä, mutta tuota frisbeetä ollaan miehen kanssa nakeltu toisillemme niin, että Mörkö sitten juoksee frisbeen perässä meidän väliä.. Välillä tottakai heitetään niin, että Mörkö saa frisbeen itselleen, ja sitten sillä leikitellään yhdessäkin.
Vinkuva pehmopesukarhu 5,95€ ja köysilelu 60cm  6,95€
Tuon vinkuvan pehmopesukarhun pitäisi olla äänekkäästi vinkuva, mutta vingun suhteen oli vähän pettymys :S Se vinku on jossain tuolla takajalkojen kohdalla, ja vinkuu melko työläästi.. Kyllä se silti on mieluisa lelu, edelleenkin :) Köydellä ei olla kauheasti leikitty, välillä kokeillaan innostaisko se.
Tiikeri 2€
Käytiin viikko sitten kirpparilla äitin kanssa. Minulla oli haussa lipallisia lakkeja itselleni, leluja Mörkölle, kynttilöille jotain aluslautasia jne.. Kyllä sieltä taas löyty jos minkälaista aarretta!! x) Mörkölle löytyi omasta mielestäni ihan edullisesti uusia kavereita, joista tuli varsinaisia hittejä!

Tuon tiikerin laitoin kodinhoitohuoneen lattialle pää ulko-ovea kohti, ja sitten kun tultiin Mörkön kanssa sisälle, oli taas hauska reaktio :D Mörkö tuijotti tosi kiinteästi tiikeriä, hiipi eteenpäin erittäin varovaisesti ja hieman kaartaen, sitten kurkotteli nuuhkimaan. :D Tiiä jos olis hyökänny kimppuun tuollanen outo elukka!! Pienen tutustumisen jälkeen tiikeristä tuli ihan lempparikaveri Mörkölle. :) Tuolla tiikerilelulla Mörköllä lähti molemmat maitokulmuritkin irti x)
Nalle 1€
Kirpparilta löytyi tuollainen söpö nallekin, joka oli pakko ostaa. Nuita pehmoleluja olis ollut vaikka kuinka, mutta eiköhän kaksi riitä nyt ihan hyvin :D Tämän nallen annoin vasta parin päivän päästä, yleensäkin annan uusia leluja yhden kerrallaan.. :) Tästäkin tuli lempparilelu, ja nyt useimmiten Mörköllä on kavereina molemmat tai toinen näistä pehmoista :)

Nyt on taas joksiki aikaa kaikennäköstä lelua! Meinas jo alkaa tuntumaan että ekat lelut on jo niin tuttuja että ei ne kiinnosta ollenkaan, eikä oo niin monipuolisiakaan, ja siksi päätinki tehä uusia hankintoja. On se vaan niin mukavaa ku on erilaista lelua millä leikkiä, ei pääse kyllästymäänkää sitten niin nopeesti. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti