sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hilikkulassa taas :)

Koirat on kiinni pitkissä ketjuissa...
Käytiin Mörkön kanssa lauantaina taas ihmettelemässä Hilikkulassa meininkiä, ja mieski lähti tällä kertaa mukaan. :)
Siellä on tyytyväisiä sessuja kaltereiden takana ;)
Siellä oli iso joukko malamuutteja koolla :)
Tämän komean nallekarhun nimi on Roope :)
Roopella on kamunaan tuollainen wannabe malamuutti ;D
Me ehdittiin paikalle aamupäivällä ihan hyvissä ajoin, ehittiin hetken aikaa siinä jutustella ja kierrellä kattelemassa, ennenkuin valjakot lähti liikenteeseen. Porukalla oli ohjelmassa kodalla vierailua, jonne lähes kaikki menivät siis koirien kanssa. Me ajettiin automobiililla koira kontissa ;) hehe.. no ehkä joskus tulevaisuudessa mennään koiran (tai KOIRIEN??!!) kanssa niitä metsäteitä pitkin.. :)

Tästä pääset katsomaan valjakoiden lähtöjä kodalle..

Ennen kodalle lähtöä Mörkö sai ihailuja osakseen runsaasti, ja kuulemma oli tosi hienosti kellistellyt ja muutenkin nätisti nauttinut rapsutteluista :D Mörkö pääsi myös vähän leikkimään 2v. Taratytön kanssa, ja näyttivät tulevan samantien niin hyvin juttuun, että pääsivät hetkeksi painimaankin keskenään. :)
Siinä samalla kävi sitten pari vähän tutumpaakin tervehtimässä Mörköä ja Taraa, nimittäin Ebe ja Mayday. :)
No, jossain välissä sitten valjakot lähtivät sinne kodalle, ja koska me oltiin menossa autolla, lähdettiin vähän myöhemmin vasta liikkeelle. Siinä välissä Mörkö pääsi vielä leikkimään Nippin ja Omayokin kanssa, jotka on muuten Maydayn sisaruksia! Viime kerrallakin Mörkö leikki kahden ensimmäisen kanssa Hilikkulassa, ja silloin oli mukana leikeissä myöskin Frigga.  :)
Leikit sujui tosi hienosti, vähän Mörkö välillä ihmetteli sisarusten omia juttuja..

Pentujen leikeistä muutama video täällä..

Mutta pääsi mukaan leikkeihin kuitenki hyvin.
Leikkihetken jälkeen lähdettiin ajelemaan sinne kodalle, ja siellä olikin jo kaikki valjakot paikalla. Koiria oltiin siinä huoltamassa ja laittamassa ketjuihin lepäilemään. Mörköki sai jäädä ulos odottelemaan, kun mentiin kotaan syömään eväitä muiden kanssa.
En hoksannu ollenkaan että olis voinu ottaa makkarapaketin mukaan, meillä oli eväänä leipää ja appelsiinia.. Hyvät oli eväät siltikin. :)
Kauaa ei sitten ehdittykään kodalla hengailla ja seurustella, kun piti jo lähteä kotia kohti. Oli illaksi tiedossa vielä juhlissa käymistä! :)
Osa koirista jäi Hilikkulaan odottelemaan..
Kodalla.. Mörkö on ihan että don´t leave me!!! :D
Tyytyväisiä vetäjiä..? :)
Koirat laitetaan tauon ajaksi ketjuihin..
No, semmosta. Ja saa nyt nähä jos tässä lähiviikkoina joku päivä päästään käymään Taraa moikkaamassa, pääsee Mörkö jatkamaan painiskelua ihanan uuden kamun kanssa! :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti