lauantai 4. helmikuuta 2012

Mörkö yhdeksän kuukautta

Mörkön vankila -_- Lumi on kyllä nii ihanaa ku siitä hoksaa heti nuo jaffat :P
 Tällä viikolla Mörköllä tuli jo yhdeksän kuukautta täyteen! Niin se meidän pupunen kasvaa ;D

Pyysin miestä ottamaan kuvia, kun sattu tulemaan tilaisuus että oli valoisaan aikaan kotona ja ehti sitten muutaman kuvan napsia. Ei mitään hienoja poseerauksia tosin ollut kuvien joukossa, vaan kaikki on tilannekuvia :)
Pyllykuva?
Mörkö ei oo varmaankaan kauheena nyt kasvanu, tosin ei olla mittailtu korkeutta tai painoa. Eikä ne mittaukset varsinkaan korkeuden kohalta varmasti koskaan oo pitäny paikkaansa, heittää varmaan ainaki viidellä sentillä :D No ei se ookkaa nii justiinsa, iha hyvän korkuinen tuo natiainen jo on.
>_<
Nyt on ihanasti tuota pakkasta ollu koko viikon reilusti -20, monesti lähemmäs -30 ja on se yliki käyny.. Ja siitä en tiiä onko yöllä käyny vieläki kylmempänä! Eipä tuo koira oo silti ulkona valittanu, mitä nyt päivällä saattaa ulista tylsistyneenä jonku verran.. Itekin tarkenee kävelylenkeillä käydä hyvin, kasvoissa voi vähäsen alussa tuntua, mutta eipä ole vielä alkanut palelemaan. Joku päivä sattui pikkasen tuulenvirettä olemaan, ja sillon tuntu kyllä heti niiiiiin paljon kylmemmältä! Onneksi ei oo tuullu paljoakaan.

Mörkö saattaa paikalla ollessaan nostella ja nuolla tassujaan, mutta en oo hoksannu että olis lumipaakkuja ollu tassukarvoissa.. Kävellessä ja touhutessa ei sitten tassut vaivaa yhtään, ja hangessa ei yleensä koskaan, vaan ennemminkin pyörätiellä kävellessä jne.. Vapaana ollessa spurttailee ja kiihyttelee sinne tänne pellolla ihan samaan tapaan ku lämpimämmällä pakkasellaki. :)
Siitä piti kertoa jo viimeksiki, että Mörkö hyppää nyt aina itse auton konttiin ja toki poiskin, mutta mielellään ei konttiin mene :( Annetaan jottai hyffää palkaksi sitte yleensä aina, makkaran palanen tms. ja viimeksi oli taas sellanen pieni nahkaluu jonka sai sinne konttiin evääksi. Noh jospa se siitä ajan kanssa.. Hassua ku auto yleensä tarkottaa jotain hauskaa, koiratreffiä, metsäretkeä, tokoa... O_O Mutta onhan se edistystä että nyt kuitenki tajuaa miten konttiin hypätään :D Ei tarvii enää nostaa x)
Nyt pari päivää oon mietiskelly nuita näyttelyitä, että olisko sitä jaksanu jonnekki kauemmaski lähteä kokeilemaan. Kamu kävi ihanan Mossukkansa kanssa ekaa kertaa näyttelyssä, ja oli menny tosi hienosti! Alkoi sitten itelläki tehä mieli, että olishan se sellanen kiva päiväretki tietenki, jos olis vaikka parin tunnin ajomatkan päässä.. En minnekkää 500km päähän silti ihan jaksa lähtee, ei niin paljoa sentää kiinnostusta ole, ainakaa tällä hetkellä. Mutta pitää nyt tutkia ja miettiä että jos jonnekki lähistölle menis käymää jo nyt kevään aikana. :) Hyi mua niin jännittää jo etukäteen aatella, että miten tiiän mitä siellä kehässä pitää tehä!!?? :S Mihin suuntaan millonki ja mitä seuraavaksi... Jospa niitä neuvoja sais sitten kädestä pitäen koirakavereilta :P
Haluaakoha Mörkö palloa itselleen....
NO HALUAA!!!!!!
-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti