sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vetotreenit nro.4

Tänään harjoteltiin taas vetojuttuja! Mies pyörän kans jäniksenä, minä kicksparkilla, vähäsen lihapullaa ja pari desiä piimävettä.

Matka oli sama 1,5km joka mentiin ekan kerran keskiviikkona, mutta nyt mentiin vastakkaiseen suuntaan. Vauhi oli suurimman osan matkasta tosi hidasta ravia, meinasi mennä kävelyvauhdiksi, ja potkuttelin melko paljon. Tähän suuntaan kierros oli myös raskaampi, koska matkalla tulee toooooodeeeeeeella loiva mäki, joka nyt jouduttiinkin menemään ylöspäin. Sen potkuttelin apuna koko matkan. Loppusuoralla Mörkö sitten kiristi itsekseen tahtia, vamaan jo tiesi että jottain hyvää siellä on odottelemassa :P

Tällä kertaa ei siis mennyt niin vauhdikkaasti, tosin saa mennä leppoisaan tahtiin, mutta silloin aina alkaa itsellä epäilyttää että onko into loppumaisillaan O_O. Seuraava vetotreeni voiskin olla taas tuossa suoralla muutama sata metriä yhteen suuntaan ja sitten takaisin.

Lisäksi Mörkö kävi perjantaina juoksulenkillä miehen kanssa, ja he taisivat onnistua hölkkäämään alle kilometrin matkan, kun Mörkö oli aloittanut temppuilun ja hajujen nuuhkimisen... O_O Nyt on kyllä ollut jotain vetämiseen liittyvää sitten joka toinen päivä, että johtuneeko siitä :O Aiemmin Mörkö on jaksanut sen 2-3km keskittyä hyvin menemään edellä liina tiukalla.

Lisäksi tänään saatiin vähän asiantuntevampaa apua valjaiden koon tarkistuksessa, ja Mörkön valjaat ei ole edelleenkään sopivat. Kaula-aukko onkin liian iso, vaikka luulin että liian pieni ja siten painaisi väärästä kohdasta mahdollisesti. Sivuilta taisi mennä kylkiluiden ohi, eli painaa koiran masua, millä lailla ei saisi siis mennä.. Nyt pitäisi päästä kyllä sovittamaan jonnekkin valjaita, että helpommin löytyisi sopiva koko, mitata ei varmasti osata :S ja vaikka itse sovitettaisi valjaita, ei osata kyllä katsoa että ovatko sopivat vai ei. Tosin nyt tiedän vähä mistä kohdasta valjaiden pitäis mennä, kun melkein kädestä pitäen näytettiin oikeita kohtia :)

Mutta tänään siis ihan ok onnistunut vetotreeni kuitenkin! Vauhti oli hitain tähän mennessä, mutta eihän se haittaa. :) Huomenna tokopäivä ;)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti