tiistai 18. syyskuuta 2012

Mörkö&Peto 4.8

Videomatskua siis. Peto tasan 8 viikkoa. Yksi viikko takana yhteiseloa.

Mörkö ei enää repeä totaalisesti liitoksistaan, jos Peto koskee leluihin (edelleenkin kyllä omi niitä ja kävi hakemassa Pedolta pois leluja..). Välillä voi jopa koittaa leikittää pientä! Vielä Peto ei oikein pysynyt mukana..


Meillä on aina niin siistiä että voi olla ylpiä ku näyttää koko maailmalle näitä videoita... ja kuvia.. x)

Käytiin Pedon kanssa ekaa kertaa ihmettelemässä kaupungilla, siitä onkin ollut aikanaan pari kuvaa ja kertomusta, mutta tässä videonpätkää. Vähän liianki reipas pentu, sehän oli syöksymässä koko ajan kaiken liikkuvan perään, autot, pyörät, ihmiset jne. Ei paljoa päätä pakota! Onneksi nyt on jo vähäsen välinpitämättömämpi autoja ym kohtaan.. välillä ainaki..



Vielä videoita koirien leikeistä, huomatkaa erityisesti Pedon ääntely. Tässä se on vielä kohtuu söpöä, mutta on se ollu kauhea rähisemään ja haukkumaan O_O Nyt on hieman jo volyymit pienemmällä, edelleenkin ääntä välillä kuuluu leikkiessä.



Ja loppuun vielä ihan paras pätkä :D Ihuna Mörkö <3 Tykkää ku kuvataan.. Mietippä omalle kohallekki, jos joku jättiläinen tunkis sun naaman eteen jotain outoa laatikkoa, mitä ite aattelisit x)


Oisin niputtanu nämä videot yhteen premierellä, mutta en taaskaan tajua, ääni katosi johonki siinä.. Premiere ei tukenu mp4 (ainakaan minun versio), converttasin aviksi, toimi ääni jne. Avi premiereen, ei ääntä, ei tallennuksen jälkeenkään. Joten olkoon sitten raakileina kaikki.

Todennäkösesti laitan vielä tsiljoona vanhaa videota, nyt ku innostuttaa! :P

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti