maanantai 3. syyskuuta 2012

pyörä- ja vetotreenit vko 35


29.8 Keskiviikko






Juotto ei tainnut kelvata ennen eikä jälkeenkään, mutta iltaruuassa oli juotto+vähän extravettäkin ja kaiken joi. Lyhyt matka ja varsinkin vierellä juosten, niin ei onneksi aiheuta huolta jos joskus juotto ei kelpaa. Yleensä kelpaa kuitenkin. Lisäksi oon alkanut lisätä pyörätreenien lisäännyttyä ja säännöllistyttyä myös enemmän vettä aamu- ja iltaruokaan, yleensä juo kaiken.

30.8 Torstai


Melkein tavoitteen mukainen 8km pyöräily. Soratie vietti selvästikin loivasti ja pitkään ylöspäin ja oli hyvin tärryyttävä, mutta sehän ei koiran menoa hidasta, itse sain hyvää kunnon kohotusta kun oli koiran vuoksi pidettävä hyvää tahtia yllä ;D Sileämmällä soratien pätkällä oli ihanan kevyttä pyöräillä x) Mentiin hepoisten ohi, oli jännäpännää ja korvat höröllä niitä tölläiltiin ja suunta meinas mennä koopukoita kohti mutta päättäväisesti kiskoin koiraa eteenpäin ja OHI. Jospa se tajuais joskus sen OHI käskyn kun muistan sitä vaan hokea eri tilanteissa x)


25.8. Mörkön mielestä tylsää? :D
1.9 Lauantai

Saatiin aloitettua syyskuu vetolenkillä! :) Pyöräilin Mörkön soratien alkuun, ehkä 500m. Sitten puettiin valjaat päälle, eikä vastustanu poika yhtään! Jos se minun kuukausi takaperin ilkeys opetti olemaan kunnolla.. Pääasia että osaa olla valjaitten laiton ajan kunnolla ja pääsee kehumaan hirmuisesti hyvästä käytöksestä. :)

Mies oli taas reeneissä mukana jäniksenä. Mörkö oli todella innostunut, ja olis samantien lähtenyt jo liikkeelle, eli liina pysyi tiukalla tällä kertaa, ku menin pyörän tykö :D Mörkö ei alkanu pyörimään ympärikään ollenkaan, katse pysyi eteenpäin. Mitä ihmettä?! :D Sitten jänis lähti ja minä annoin vetokäskyn ja mehän mentiin. Matkaa tuli ehkä n. 2km. Kääntyessäki Mörkö näytti melkein tajuavan mikä on homman nimi, ja sehän olis halunnu kääntymisen jälkeen suoraan jatkaa vetämistä, vaan minä en ollu niin nopea käännöksessä ja piti ihan seis käskyä hokea etten sivuttain singahtais koiran mukaan XD Hah no mää en ihan tuosta vaan singaha mihinkää, mutta tosi ihana fiilis kyllä oli ku toinen oli nii inenä :)

Kääntymisen jälkeen otettiin pätkä kisailua jäniksen kans, Mörkö sai alottaa matkan jatkamisen itsekseen, vilkuili kyllä sivulle että missä se isäntä onkaan.. Kannustin etenemään ja meni hienosti. Isäntä pyöräili välillä vierelle ja sitten antoi Mörkön mennä johtoon, tätä tehtiin jonku hetken ja sitten ennenku ehti mitään hidastumista tai epäröintiä tulla, meni isäntä edelle pyöräilemään. Loppuvaiheessa Mörkö alkoi köhimään, aivan kuin valjaat painais kurkkua tms.. Pysähdyin ja vähän tutkin ja mietin mutta en edelleenkään osaa asialle ite mitään tehdä. Mörkö istahti hetkeksi, mutta sitten se jo nousi ja oli sitä mieltä että jatketaanpa jo hommia! :D Vedettiin vielä kotiin asti, eikä siinä enää sillä tavalla köhinyt, vauhtiakaan ei kyllä ollut niin kovasti.

Arvelin että josko kävisin säätämässä valjaita siellä liikkeessä paikan päällä koiran kera, mistä ostettiinkin ne, näkevät samalla että mitä vauhtia ne malamuutit kasvaa yhden vuoden jälkeenkin ;) Jääkö kaula-aukko pieneksi, vaikka myyjän mukaan koirat eivät enää kasva kaulastaan vuoden jälkeen :D Muahha!

Loppumatkasta kun vauhti hiljeni, Mörkö peitsasi hetken ajan, mutta eteni sitten myös normaalilla ravillakin. Kokonaisuudessaan oli intoa ja vauhtia mahtavasti, verrattuna kuukausi takaperin kun kokeiltiin palautella vetämistä mieleen. Josko nyt olis aika otollisempi alotella vetotouhuja, lieneekö ahkeralla vieressä pyöräilytyksellä mitään vaikutusta asiaan.. Valjaiden tsekkaus tosin ekaksi, ettei aina kurkkua tms. :)

Juotot joi ennen ja jälkeen.

2.9 Sunnuntai

Mies kävi pyörälenkillä Mörkön kanssa, matka n. 8km. Alkuun olivat ottaneet kunnon vauhtispurtin. Oli mennyt hyvällä ravilla koko matkan. Juomat kelpasi ennen ja jälkeen.

25.8
Viikko 36

Tavoitteena käydä joku vetolenkki koettaan. Muutoin jatketaan edelleenkin pyörälenkeillä, jos tälle viikolle sais ahkerammin kasin lenkkejä tehtyä. Hierontahommat meinannu unohtua viime viikolla, tsemppausta nyt niihin kun vetämistäki aletaan lisäillä mukaan.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti