torstai 13. syyskuuta 2012

Peto oli 13 viikkoa 8.9.


Taas kuvailtiin Pedosta viikkokuvia. Sitä en voi enää muistaa, mitä meidän viikko-ohjelmaan muutoin kuului O_O Kynnet sain pienellä vastarinnalla leikattua, lopussa jo luovuttikin.. Lisäksi parit käsittelyharkat pidetty muutoinkin.


13 viikkoa
Pedon mielestä valmista! :D
Namikuppia alettiin harjotella, pari sessiota siinäkin. Ensin vain pidin Pedon kupista etäällä sen aikaa, ettei ihan ryykännyt siihen, sitten Jes ja pääsi kupille. Muutamasta toistosta hoksasi jutskan (tosin seuraavalla reenikerralla menee aina muutama toisto kun harjotellaan uusiksi mikä olikaan idea x), sitten otetiin kopelointiharkkaa namikupin kanssa. Harjoiteltiin kuonosta kiinni pitämistä, mikä oli Pedosta inhaa ensi alkuun. Huomasi onneksi, että kun pysyy paikallaan, saa namia palkaksi. Sitten katottiin korvia, silmiä, tassuja ja huuliakin vähän nostettiin ja vilkaistiin hampaita ("Näytä"). Vähän ihmetteli varsinkin tassuja ja hampaiden katsomista, mutta tajusi taas nopeasti että sitten saa namia kun on nätisti. :)

Toiselta puoleltakin melkein onnistunut seisontakuva :D



Inkakin halusi tulla mukaan touhuun x)
Kisua epäilyttää.. :D
Peto pussaa vaikka väkisin :D
Inka ei arvosta pusuttelua, mutta Peto on sitkeä :D

Muuten ollaan hyvin vähän tehty hihnalenkkejä, lähinnä omalla pihalla, koiratreffeillä tai metsälenkeillä käyty. Pitäis muistaa joka päivä vähän hihnailla, niin oppishan sen nopeemmin :P



Juustoa!
Pedon karva on alkanut vaihtua, etupäässä on vielä pehmeää vauvakarvaa, takaosassa kiiltävämpää ja karheampaa, samalla tummemman sävyistä.

Molemmille palkkaa.







LISSÄÄ!!
Peto käskee :D Tai muuten syö kissan :O
Saatiin lopuksi vielä hauskasti perhepotretti, koirista ja kissasta. Aadaa ei näkynyt, tuskinpa olis pysynyt siinä koirien vieressä :D

Mörkö lähtee Inkan perään...
Mami kieltää :D
Inka, Peto ja Mörkö <3

-M

4 kommenttia:

  1. Ihanat Inka ja Peto kun kerjäävät! :D Varsinkin tuo kuva, jossa tekstinä juustoa on erityisen ihana! Aivan samanlainen asento ja ilme kummallakin! Ja on kyllä varsinainen söpöläinen teidän uusin tulokas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä on kauheita persoilijoita nuo kissatkin, hirveitä kerjäämään! Oma vika, ollaan opetettu.. x) Katsekontakti juustoon on vahva molemmilla :D Harmi kun ei Aadaa ei saanut yhteispotrettiin, mutta jospa joskus onnistuis ikuistaa kaikki yhdessä :)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia ja mikä mukava peto osaa hymyillä ihuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peto osaa vaatia ja komentaa, Namia Heti Mulle! :D

      Poista