perjantai 7. syyskuuta 2012

Peto ja Veela 31.8


Viime viikolla Pedon rokotuksen jälkeen meillä oli treffit Veelan kanssa. Tässä leikkihetkistä kuvia.









Epätarkkoja kuvia O_O Mentiin sellaiselle vesimontulle ihmettelemään, ideana oli että Veela houkuttelisi Pedon uimaan! :) Peto oli mieluummin pusikon kuningasta.... Mutta kun minä jo luovutin ja suljin kameran, että ei se mene uimaan, sehän meni! Enkä ehtinyt saada kuvaa!! Peto kävi sellaisen iihan pienenpienen ympyrän uimassa, muutaman sekunnin verran. Reipas! Uudelleen ei enää mennyt, tiiä sitten oliko se uiminen niin suuri yllätys vai ei vaan tykkää.. :D Mutta ihan hyvin 12 viikkoiselta pentuselta :)

Peto tulossa hieromaan itseään housunlahkeisiini...




Takapää korkealla :D Jospa etupää kasvais jossain välissä kiinni :D
Kuvat hämää sen verran, että Peto oli kauttaaltaan märkä jo alkuvaiheessa, hyvä kun oli ehtinyt tassujaan veteen upottaa.. :D Pyöri matalissa lätäköissä Veelan kanssa x)

Kahlaaminen oli ihan ok :)

WHIIIIII!!!
Ehdin napata pari nättiäkin kuvaa.. :)


Juu nätti on :D



Sitten käytiin vielä vähän metsässä kävelemässä, että koirat enimmäkseen kuivaisi. :) Minun kengät ei kyllä ehtiny kuivaa XD Viisaudessani minulla oli lenkkarit jalassa..

Kaverin kanssa on hauskempaa!
Veela tulee hakemaan rapsuja!! :D
Veela löysi lopuksi vielä aarteen, vanhan sukan! Se oli huippukiva! Peto räyhäsi sitä itselleen, Veela juoksutti Petoa ympäriinsä :D



Loppuun vielä Veelasta pari kuvaa.

"Olen normaali....."
"....POROKOIRA!" ;D
Veelan kanssa on aina niin kivaa! Harjoiteltiin myös autossa yhdessä matkustamista, sujui hienosti :) Mitä nyt Peto vissiin yritti omia kaiken Veelan omaisuuden, kun Veelan autolla oltiin liikkeellä :D

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti