perjantai 14. syyskuuta 2012

Tarha- ja koppijuttu


Peto 12.8. väsähti raksahommiin
Meidän rakkaat karvakorvat, ne isommat yksilöt, asuvat suurimmaksi osaksi ulkona. Yöt ja työpäivät/kun ei olla kotona. Molemmilla on omat tarhat, välissä ovi (jonka kautta tällä hetkellä pitää kulkea siihen toiseen tarhaankin x). Ja omat kopit myöskin. Uuden tarhan rakennusvaiheista on jotain kuvia napsittuna, mukana touhuissa toki nuo karvaiset apurit. :)

Poran äänikään ei haitannut meidän pientä :D
Vatupassilla kyllä katottiin, oikeesti! ;D
Verkon laittoa. Mörkö änkää joka kuvaan näköjään :D
Noh, tarha on ollut jo n. kuukauden verran valmis portteineen kaikkineen, jospa joskus kokonaisuudestaki sais sellaisen selkeähkön kuvan laitettua. Ilmojen viiletessä lisättiin Pedon koppiin eristeitä. Ratkaistiin tämä asia nyt niin, että rakennettiin aluksi Mörkön kopin mitoilla koppi. Siinä pieni asui ekat yöt. Sitten raksailtiin koppiin pienempi koppi, tavallaan.. ilman kattoa x)

Näi ikkää rakensimme.
Kännykkälaatua... Ihan ku torttuja vääntäis :DD
Mörkön mielestä hän mahtuu Pedon koppiin edelleenkin aivan hyvin!
Mörkö keskittyi pallon puremiseen, kun isäntä iski nauloja koppiin x)
Pallo suussa eikä poistunu kopista ku pakottamalla :D
Tuli koppiin styroksista välikatto :)
Laitettiin eristeeksi reunoille styroksin jämiä ja rutirexia. Kopin pitäis olla hyvin hengittävä, pakkasilla nähdään tarkeneeko vaiko ei, pitääkö lisätä eristettä. Kopin suulla on vanha käsipyyhe, Peto on antanut sen olla tähän asti, saa nähdä, monesti koirut tuntuu repivän läpät pois jotta kopista voi ihailla maisemia :) Kopin pohja on myös kuusipaneelista, ja sen alla on styroksilevy. Koppi on lavan päällä irti maasta. Jännä nähdä miten talvella käy, Mörkön kanssa on ollut helppoa, se kun ei eristeitä kaipaa. :)

Pedon tarhaan raksaillaan vielä jossain vaiheessa tähystystaso, varmaankin kopin eteen, jolloin tuo vielä lisää suojaa luukun eteen sateelta.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti