torstai 13. syyskuuta 2012

Mörkön reenit vko 36 ja Tara, Mörkö sekä Peto


Viime viikolta Mörkön pyörä- ja vetoreenit. Sillä lailla erilainen viikko, että vain yksi pyöräilykerta ja kaksi vetolenkkiä. Mutta välillä vähempi ja toivon mukaan välillä enempi x)

5.9 Pyöräily


Ei voi enää muistaa miten viikko sitten meni pyöräily.. O_o Varmaankin aika lailla kuten yleensäkin, melko tasasta settiä ollut nyt.

6.9 Vetolenkki, pyörällä+jänis


On kirjoitus kuinka nolo tahansa, näin kirjoitin tästä harkasta FB:n:

"Näytinpä varmasti normaalia typerämmältä, kun meni vaan niin penteleen hyvin äskeiset vetoreenit Mörkön kanssa! Tais olla suorastaan naurettava hymy naamalla, ku tuo herra veti NIIN HYVIN! Ensinnäkin valjaat kun saatiin päälle, Mörkö oli jo menossa, pysyi edellä, yhden kerran kääntyi ja tuli lähemmäs kun piti odotella vissiin _niin kauan_ lähtöä. Itse kääntyi nokka menosuuntaan ja istahti odottama
an. Sitä ennen ja sen jälkeenkin sanottiin VOOUUU-UUU-UU ja yritettiin päästä liikkeelle. Mies eli jänis oli pyörällä koiran vieressä odottamassa, ekaa kertaa, eli ei koiran edessä! Annoin vetokäskyn, Mörkö lähti ilman jänistä etenemään! Jänis tuli takana/vierellä lähes koko matkan, yhdessä kohdassa kävi edellä kannustamassa kun mentiin koirallisen pihan ohi, jonka ohitus sujui epänormaalin sujuvasti sekin, vaikka vauhti hiljeni hetken ja kiinnosti.. Takaisin tullessa Mörkö vilkuili vähän enemmän että missä se kisailukaveri on, liinaki meinas käydä löysällä, kun mies jäi kokonaan minun taakseni. Sitten kisailtiin taas ja hienosti meni. Matka oli parisen kilsaa ehkä, mutta nyt on fiilikset ihan katossa!! Alkaako meidän poika TAJUAMAAN VETÄMISTÄ?! ♥"
 
 Eli ilmeisestikin tämä reeni oli omasta mielestäni hurjan hyvin onnistunut :DD Se jää nähtäväksi, alkaako poika tajuta juttua... :D Ja miten jaksaa sitten kun matkat pitenee, nyt on tarkoituksella lyhyenä pidetty, jotta se loppuukin hauskana.

9.9 Vetolenkki, kimppareenit (josta kerrottu aiemmin kuvien kera)

Matka oli n. 3,5km.

Kimppareenien jälkeen Tara ja Mörkö saivat loppuverrytellä yhdessä hetken ajan, eli lyhyt leikkituokio otettiin ennen kotiin lähtöä. Ekaa kertaa Peto sai olla myös mukana. Jänskätti! Mutta hienostihan se meni! Tara ei kauheasti Pedosta välittänyt, vähän kävi nuuhkimassa pariin kertaan. Mörköä kiinnosti vain Tara :D Peto juoksi isompien perässä innokaasti, rohkeasti ja kiinnostuneesti, ei oikein pysynyt mukana ja välillä jäi vähän isompien alle, mutta eipä tuntunut haittaavan :D 

Ensalkuun Taran herutuskuvia :D

Ensin mietitään..


Meille vai teille? EIKU... :D


 
Kun ihmiset vaan jutteli, Tara päätti ottaa ohjat tassuihinsa!

"Leikkimään HETI!"
Sitten ihmiset vihdoinkin tajusi lopettaa kälätyksen ja koirut pääsi temuamaan rankan reenin päätteeksi :)







Arvaako tästä miten kohta käy....
Kaboom :D
Mörkö ihan tomerana!
Tara näyttää kaapin paikan! :D
OoO

Ja loppuun vielä kuva meidän niin viisaasta Mörköstä. <3

Rakastan.

-M
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti