keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mörkö 1v. (osa 2..)

Mörkö osaa edelleenkin napottaa nappisilmillään ;)
Mörkön synttäripäivän kunniaksi posti toi sopivasti Alman Tarvikevälitykseltä paketin! Paketissa oli pitkään suunniteltu ja viimeinkin tilattu vetovyö!

Enää ei sattunut vyötärömakkaroihin, testasin! ;D
Pien nirhauma..
Nykyinen monitoimitalutin eräs kerta pääsi nirhautumaan, kun hetken aikaa oli laudan ja asfaltin välissä vetoreeneissä.. Ei sentään katki mennyt, ja varmasti tätä hihnaa voi vielä tuunailla sen jälkeen kun tämä menee kokonaan räks. Mutta jos ei tuunailu ihan heti onnistu eikä nappase, päätin ennakoida ja tilasin uuden monitoimitaluttimen (joustolla tottakai uusikin) valmiiksi odottelemaan. :P

Tarkennus epäonnistui, koska Mörkö tönäisi sopivalla hetkellä.
Vihdoinkin päästiin myös sovittamaan asiantuntijan avulla Mörkölle uusia valjaita! Ostettiinkin sitten heti ne kaikista tyyriimmät! Kerta 1vee synttärit! x)

Jos vain kaula-aukko ei jää pieneksi, niin näissä olis säätövaraa.. suap nähä :D
Käytiin heti pikku kierros testaamassa valjaita. Matkaa tuli n. 3km. Sen kummemmin en vielä osaa sanoa onko paremmat vai ei, katsotaan.. :D Syvempi analyysi tiedossa myöhemmin..

"Ny sitä juomaa prkl!!"
Piimävettä, on ankiaa...
Jospa se vähäsen janoa sammutti.
Näyttääkö valjaat istuvan hyvin?? :)

Lisää kuvateksti
Vetolenkin jälkeen kakkua odotellessa seurattiin tarkkaan mitä isäntäväki touhuaa. Läähätys oli myöskin runsasta. Pitäs varmaan olla joku viileähuone Mörköä varten, sellanen kylmäkaappi O_O

Kuumottais itteeski hei!
Jokohan tässä oli kaikki... vai vieläkö seuraa jatkoa... x)

-M




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti