sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Terassi kaipaa hoivaa

ISO terassi on ihana. Iso KATETTU terassi. Asia jota en koskaan ajatellut, kun haaveilin isosta terassista, oli sen hoitaminen! :D Omaa pitää huoltaa ja hoitaa ja kunnostaa. Ja hei, minä halusin vielä vähäsen isomman terassin rakennusvaiheessa, kuin mitä piirrustukset näyttivät. x)

Mitenhän länttisen terassin saan meille...
En ole aiemmin terassia hoitanut, eka kerta.. Öljyttiin ruskealla sävyllä. Minä luulin että käsitellään vain jollain öljyllä, jota tuskin edes huomaisi. Purkkiin katsoessa jo mietin että hmmm.... aika ruskeaa.... :D Ja ensimmäiset sipaisut...hmmm.... aika oranssinruskeaa........ Mutta kyllä se kuivuessaan alkoi näyttämään oikeinkin mukavalta! :) Meidän terassi on auringossa muuttunut jo melkein harmaaksi paikoitellen! Parissa vuodessa! O_O

Uusi vai vanha, kumpi on parempi?
Mutta toisaalta, nopeastihan terassinkin huolto sujuu, päivä tai pari ja tehty, parin vuoden välein. Mukavaa puuhastelua ulkona!! Kyllä ison mukavan viihtyisän terassin eteen pitää vähän vaivaa nähdä. :)

Öljy loppui kesken :D
Ohje käski pestä terassin hyvin ja odotella kunnolla kuivumista ennen öljyämistä. Minä harjasin enimmät hiekat ja aloin viuhuttelemaan pensseliä, hyvä siittä tullee :D Jospa ens viikonloppuna sais sitten loput käsiteltyä, kun saadaan ostettua lisää ainesta..

Projektia pukkaa...
Mitähän kuvan materiaaleista syntyy... jänskää! ;D

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti