torstai 31. toukokuuta 2012

Vetoreenikoostetta


Nyt laiskottaa, joten kirjataan lyhyesti ja ytimekkäästi vähäsen reenipäiväkirjaa..

25.5 perjantaina, +18 liian kuuma mutta meni ihan ok, matka 3,2km ja vilvoiteltiin ojassa ja pidettiin taukoa puolivälissä. Kokonaisuudessaan ei mitään uutta kerrottavaa, kaikki meni perinteiseen tyyliin.. x) Tästä kerrasta on video, mutta äsken käsittelin sen väärin enkä tee heti uudelleen!

28.5 maanantaina, +12 ihan ok ilma, aurinkoista ja pilvistä, viileä tuuli, matka 3,2km (sama kuin edellinen), puolivälissä taukoa ja vilvottelua. Sama tyyli jnejne..

29.5 tiistaina, +12 samanlainen sää kuin maanantaina, 1,8km ilman jänistä, pitkästä aikaa, ja meni ihan paskasti. Alku oli hyvin vaikeaa, ekat pari sataa metriä keppuroitiin ja öristiin ja revittiin mistä kiinni saatiin.. Sitten eteni nätimmin, mutta ei vetänyt kuin pätkittäin, välillä juoksi vierellä.. Olis kai pitäny pysähtyä aina kun liina löystyy, mutta ajattelin vaan että kunhan ei keppuroi ja retuuta valjaita tms. niin mennään eteenpäin vaikka sitten vierekkäin. Joo ihan huonosti tehty!!

31.5 torstaina, +12 samanlainen sää ku aiemminkin, n.500m renkaanvetoa pitkästä aikaa. Alussa taas öristiin ja pyörittiin ja kiukuteltiin, käytin nameja ja kävelin vieressäki ja oli ihan hankalaa.. lopusta ehkä 1/3 meni melko ok, reippaasti edellä liina tiukalla.. Ei mikään onnistunu reeni kuitenkaa, mutta hyvä pätkiä meni..

Lyhyesti vielä, tuntuu että ei tajua vielä veto käskyä, jos pysähdytään, ja annan veto käskyn, seistä törröttää paikoillaan TAI varsinkin alkumetreillä, kauhea keppurointinäykkimisrepimisöykkäröinti..

Nyt yritän silti ottaa harjotuksia joka toinen tai kolmas kerta ilman jänistä. Ajattelin myös, että vetoreenin jälkeen voisi käydä loppuverkat vapaana aina kun mahdollista, nyt pääsee joskus ennen vetämistä irti peuhaamaan.. Se vois olla vetoreenin jälkeen hauska juttu, jos reenit menee hyvin.. Toimiiko? Yhdistääkö koira sitä hyvin menneeseen vetämiseen eli työskentelyyn?

Tiivistelmä toukokuulta, jos olen muistanut kaikki reenit laittaa ylös:

pyörällä matkaa n. 40,5km ja renkaanvetoa 2,7 km eli yhteensä kuukauden ajalta 43,2 km

Ei mikään kovin hurja määrä x)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti