tiistai 29. toukokuuta 2012

Tara the AgiMuutti


Aloitettiin renkaalla :)
Tämä bloggaus onkin omistettu ihanalle Taralle! :) Näin ensimmäistä kertaa Taran agilitytaitoja enemmän, talvella kyllä kerran käytiin kentällä, mutta lunta oli niin paljon silloin, että lähes kaikki agilityjutut olivat lumen peitossa..

Tara menee putkeen tosi reippaasti, vaikka ei ryykää sieltä läpi niinkun joku bc tms :D
Mutta OMG arvatkaa ihastuinko Taran agiliitelytaitoihin! Ihan oikeasti nyt pitää Mörkölle opettaa agilitya! :) Mietin että menisinkö jonnekkin peruskurssille vaikka käymään, toisaalta ajattelin että voitais ihan vaan harrastaa sellasena hauskana juttuna sitä, eikä sillon olis niin merkitystä sillä oikeanlaisella ohjauksella ym..
Tämmönen kohtalo sille jota ei hauskat harjotukset kiinnosta.
Olisikin muuten melkonen mysteeritilanne meillä nyt, johon voisin vastaanottaa hyviä vinkkejä. Kävin pari viikkoa sitten yrittämässä agilitykentällä, mutta hommista ei tullut yhtään mitään!! Mörkö SYLKI kaikki namitkin aina pois, vinkui ja katseli ympäriinsä ja olisi vain halunnut nuuskutella.. Mörkö on päässyt pari kertaa tuolla leikkimään koirakaverin kanssa, mutta ei sen useammin.. Kai parikin kertaa sitten riittää? Toisaalta, sainhan Mörkön tokoilemaan (tyhjässä) koirapuistossakin pienen kontaktiharjottelun jälkeen tosi hyvin, eikä hajut enää kiinnostanut vaan yhdessä tekeminen...

Taran mielestä tästä voi jo aivan hyvin hypätä pois ;)
 Yritin viimeksi ihan vaan hyppyestettä, rima oli ihan alimmalla tasolla ja namikupilla lähdin harjottelemaan ja lyhyt etäisyys esteelle.. EI! Sitten tein niin että pakotin menemään oikeasta kohdasta, eli juoksin mukana hihnan kanssa ja sitten vielä yritin kannustaa hakemaan palkan kupista ja kehua kauheana, mutta samantien kun oli mennyt esteen yli, olisi halunnut mennä omia reittejään.. :/

Pujottelut onnistui hyvin!
 No ekalla kerralla luovutin sitten kokonaan enkä enää yrittänyt muuta, toisella kertaa seuraavana päivänä minä aloitin aidatun alueen ulkopuolella tokoilemaan. Teki kohtalaisen hyvin, keskittyi ja namit kelpasi, ei nyt mikään täydellinen motivaatio mutta hyvin mielestäni meni ja seurasi koko ajan mitä seuraavaksi pyydän tekemään eikä ollut vain ympäristöstä kiinnostunut. Tokoilin koko ajan lähempänä kenttää, ja sitten siirryin portista sisäpuolelle ja THADAA, alkoi namien sylkeminen suusta ja keskittymishäiriöt... WHAT???? :D Yritäppä siinä sitte opettaa.. Tein tätä pari kertaa, menin kentän ulkopuolelle, tokoilin, palasin takaisin ja aina sama homma..

Tara näytti tykkäävän eniten hyppyesteistä :D
Tänään ajattelin mahdollisesti käydä agikentällä yrittämässä, ja nyt ajattelin siirtää yhden hyppyesteen parkkialueelle, kentän ulkopuolelle siis, ja siinä katsoa että mitä tapahtuu.. Ajattelin myös kokeilla toimisko lelupalkkaus tässä tapauksessa namia paremmin. Tosin en tiedä millä lailla sitten suorittaisin esim. hyppyharjoituksen lelun kanssa.. Kurssista vois olla tässä mielessä apua aloitukseen, mutta saa nyt nähä, jos onnistuttais itseksemme.

"Ei mua ennää huvita, määhän menin jo tästä!" :D
-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti