keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mörkö 1v. (osa 3)

TOTTAKAI Mörkö sai synttärikakun!! :D

Nyt kaikki tietenkin olettaa että jotain maksalaatikkoa jeejee ja nakkia... No oisin voinu antaa maksaa, mutta kun sitä ei oltu hakattu palasiksi valmiiksi ja halusin antaa ruuan sulana tällä kertaa. Nakkia oisin voinu laittaa, mutta kun ei ole, kun on omatekemiä herkkuja nyt vaan kaapissa..

Joten Mörkön eka synttärikakku on hyvin basic ilta-ateria, hieman erilailla tarjoiltuna :D Eiköhän se ollu ihan tyytyväinen :P

Taidan tämän näytteillePanon hienosti ;)
Mörkön kakku oli siis köntsä jauhelihaa, jonka sisällä oli köntsä lihaista rasvaa (NAMMM!!), kanamuna ja loraus piimää, lohiöljyä ja ripaus levärouhetta. Kynttilän virkaa toimitti nakin tilalta pieni purutikku :D Mutta hei, eikö tässä vaiheessa kuitenkin näytä vielä aika herkulliselta??!! ;)

Tämän herkullisuudesta en enää tiedä.. :D kakku uhkasi myöskin kaatua.. :D

Mörkö on osannut jo pienestä asti odotella hienosti lupaa. :)
Ensin napattiin kynttilä veke, kamera ei ehtinyt mukaan :D
Kyllä siellä ruokakupissa jotain paljon maukkaampaa on, kuin tuo kuiva tikku!!
"mmmnammmmmmmnnnnnaammmmmmm!!!"
Läskikokkare löytyi ja meni yhdellä nielaisulla x)
"LISÄÄÄÄ!!"
Mörkö sai kakunsyöntiluvan klo 22.02 ja viimeisin kuva, jossa on enää purutikku syömättä, on otettu 22.05. Oho miten sillä meni ruokaan jopa KOLME minuuttia!!! ;) Vissiin oli niin hassua kun tarjoilin ekan kerran ruuan tähystystasolla, ja otin valokuvia, ja ruuassa oli tuo purutikkukin.. x)


Sinne se jäi tuota tikkua syömään tyytyväisenä yön ihanaan viileyteen. :)

PALJON ONNEA MÖRKÖLLE!!!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti