keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ihmisten ilmoilla ja yhteisreeniä 4.8


Viime lauantaina meillä olikin kaikenlaista pientä ohjelmaa suunniteltuna, osa oli ihmisten juttuja joita hoidettiin vuorollamme, kun toinen sitten pennun kanssa tarkasteli ympäristöä.


Miehellä oli asiaa verkkokauppaan, jonka aikana me Pedon kanssa kävelimme parkkipaikalla edestakaisin ihmetellen ihmisiä (joita olis voinu kaikkia tervehtiä), autoja (joiden perään olis voinu syöksyä) ja tietysti hajuja joissa riittikin nuuhkittavaa! :)

Ihmetellään niitä ohikulkevia autoja..
Peto oli erinomaisen iisisti uudessa ympäristössä. Rohkea ja utelias. Autoja kohti lähtevät syöksymiset olen alkanut kitkeä pois jo ekasta päivästä lähtien, ihan vain napakasti kieltosana ja hihnasta pieni nykäisy. Yleensä ei sitä suihkepulloakaan satu olemaan mukana, kun ollaan niin laiskoja kuljettamaan kauheasti rekvisiittaa.. :D Mutta katsotaan nyt jos alkaa uskomaan ihan käskysanaa kun sen oppii, ja selvittäis tästä sillä. :)

Seuraillaan rauhassa muiden touhuja ;)
Seuraavaksi olikin sitten vuorossa pienimuotoiset näyttelyreenit, joihin mentiin ihmettelemään yleisöksi. Tarkoituksena oli saada häiriötä, sosiaalistumista ja oppia että aina ei muiden koirien kanssa leikitä, ja vaikka olis kivoja leikkikavereita näkösällä, keskitytään omaan ihmiseen.. :)

Peto tasan 8 viikkoa, seisoo hienosti :D
Sen verran osallistuttiin, että käytiin siinä ringissä harjoittelemassa seisomista, ja reenien vetäjä tuli kopeloimaan myös Petoa! :) Peto oli ihan fiilareissa tästä saamastaan huomiosta, ja käsien maistelu olis ollu oikein kivaa puuhaa.. x)



Sitten siirryttiin sivuun siksi ajaksi, kun isommat juoksivat koirien kanssa ympäri. Peto aluksi olisi halunnut myös juoksemaan, mutta hyvin nopeasti hoksasi minut ja tuli viereen istumaan ja töllistelemään. Ja siitä ei minkään tekemisestä sai vielä namiakin ;)



Minulla oli myös kettu mukana, siis Mörkölläkin käytetty palkkalelu. Se oli Pedolle aivan uusi lelu, ja herrane aika ku meillä oli kauhee sekopää leluleikissä :D Eikä olla sitä irti käskyä vielä opeteltu, ei auttanu vaikka namia tarjosin tilalle, ei hellittäny otetta :D Kyllä se sitten aikanaan luovutti, ja varsinkin jos lopetin leikittämisen, hylkäsi lelun nopeammin.. x)

Ei hellitä :D
Kaikenlaista opittavaa riittää!

Ei liity aiheeseen, mutta tällaisen tarran mies bongasi... O_o
Olimme melkein tunnin reeneissä, ja lopussa huomasi että mielenkiinto alkoi herpaantua jo, olisi tehnyt mieli mennä minne huvittaa eikä oikein enää auttanut vaikka yritin iloisesti kutsua ja tarjota leikkiä.. Väsymys taisi iskeä x)


Kotona meillä olikin sitten väsynyt ja tyytyväinen poropentu :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti