maanantai 27. elokuuta 2012

Mörkön pyöräilyt


Nyt oon viimesimmät kerrat onnistunut tallentamaan ST:lla meidän pyöräilyt, jee \o/ En vaan uskalla koskea puhelimeen lenkkeilyn aikana ollenkaan, etten vahingossa sohase jotain mitä ei saa ;D

25.8


Tavoitehan oli 6km, mutta onhan siinä matkassa hyvä olla vaihtelua, eikä meillä kyllä ihan justiinsa ne matkat kuitenkaan tulis ikinä olemaan :D Annoin isomman juoton, vähän aiemmin kuin normaalisti. Lisäksi yritin ennen lähtöä vielä käskeä pariin ekaan pusikkoon nostamaan jalkaa. Matka meni ihan ok, tuli aika reippaasti vierellä, ei pyrkinyt koko ajan sivulle tms. ja ravasi myös tasaisesti ja vauhdikkaasti. Hyvä reeni :P Loppujuoma ei kelvannu oikein..

26.8


Sunnuntain iltapyöräilyt. Samanlainen juotto, kaikki kelpas ihan hyvin. Vauhti oli mukavan reipasta, hyvää tasaista ravia. Tuntui että Mörköstäkin on taas kivaa mennä. :) Ollaan saatu useamman kerran ihmetellä lehmiä lenkeillä. Tälläkin kertaa päästiin ihmettelemään. Meillä oli hyvin innokas Mörkö.. Ne lehmäset oli jotain nuorisoa, ja ne meni ihan villiksi just kun oltiin menossa ohi, alkoivat laukkaamaan ja pomppimaan, ilmeisesti kohti porttia yöksi sisälle.. Mutta sopivaan saumaan juuri kun me yritimme raaauuuhallisesti mennä OHI ;D Muutoin meni oikein mallikkaasti, eikä tuo lehmien ohituskaan mikään paha ollut :)

Tälle viikolle tavoitteena on mennä 8km lenkkejä. Välillä joku lyhyempikin. Vois olla myös joku pidempikin.. Katotaan miten jaksetaan ja mennään ihmisen ja hurtan innostuksen mukaan. :)

Edittiä: jotain lyhyttä (2-3km) vetolenkkiä vois tällä viikolla ottaa ohjelmaan, kunhan säät pysyy hyvinä jne.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti