maanantai 6. elokuuta 2012

Peto ja Siinu 2.8.

Siinu ihmettelee mikä tämä verkkohäkkyrä on :)
Peto sanoo että mennään jo! :D
Meillä on ekalla viikolla ollut myös toisetkin koiradeitit. :) Koiratreffien välissä oli mukavasti välipäivä, että saadaan olla omassakin rauhassa. :P

Ihana Siinu



Siinu on 4,5 kuukauden ikäinen suomenlapinkoiratyttönen.

JA TAAS! Peto hytkyytteli Siinuakin!? :D
Tällä kertaa treffattiin meidän takapihalla. Sillä välin Mörkö sai odotella kodinhoitohuoneessa luuta natustaen. Hiljaista oli, mitään ei kuulunut, ja kun treffien jälkeen avasin oven, siellä se Mörkö istua nökötti ihan tyytyväisenä :D Tuli ulos ilman luuta, joten kun Pedon kanssa tultiin sisälle, Peto sai jyrsiä luuta sen aikaa kun jaksoi, sitten nakkasin luun Mörkölle ulos. :)



Pedon ilme......... xD
Mutta Pedolla ja Siinulla synkkasi hienosti! :) Jossain vaiheessa Pedolla piti taas haukkua ja murista, mutta Siinu näytti hienosti mallia että HILJAAkin voi olla ;D Ja Siinu on kuulemma myös alussa pitänyt mekkalaa, vaan sitten on hiljentynyt :)

Siinu innostui välillä leluistakin :)
Siinua kiinnosti tietysti uusi ympäristökin paljon, ja välillä mielenkiinto menikin meidän takapihaa tutkiessa :) Silti suurimmaksi osaksi koirulit leikkivät keskenään.


Peto sai tutustua myös söpöihin pieniin kaksosiin, Siinun lauman jäseniin. Olivat niin suloiset ja reippaat pienet tyttö ja poika :D Ja tottuneet Siinuun, joten nauroivat lähinnä Pedonkin tervehdyksille. Aivan valloittavia ihmisenpentuja :D Aina ihanaa nähdä lapsia, jotka eivät kavahda koiraa :) (Vaikka varominenkin on hyvästä :))


Siinuakin tullaan varmasti tapaamaan uudelleen! :)

Peto kiitää <3

-M


2 kommenttia:

  1. Ihana koirapari sinulla! Ja tuo ihanainen lapinkoiralapsi osui heti silmiini, kun itselläni on 4kk ikäinen lapinkoiralapsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täällä meidän koirapari tulee jo melko hyvin toimeen keskenään, vaikka Mörkö vielä hiukan kova leikeissään on mutta Peto koko ajan rohkaistuu ja vauhtia tulee lisää. :)

      Siinu on paimensukuinen suomenlapinkoira, ja tosiaankin reilu neljä kuukautta :) Sullakin siis suomenlapinkoira? :)

      Poista