keskiviikko 22. elokuuta 2012

Peto 10 viikkoa 18.8.


Koska yritin ottaa seisontakuvaa Pedosta viime lauantaina, 10 viikon kunniaksi, pitäähän siitä oma merkintä tehdä, vaikka pentu on jo enemmän 11 viikon puolella tällä hetkellä x)

Vasen puoli... hmmm... :D

Pylly painuu alas :D En antanu namia! :D

Kovasti yritän itse tsempata ja vahvistaa nyt seisomista aina vaan x) Jotenki Pedolla tuo pylly vaan laskeutuu alas O_O

Sitten ohjataan toisinpäin.

Vielä toinen jalka portaalle..

Peto 10 viikkoa! :)
Kiitos! :)
Viikonloppuna pidin ekan kerran pienet "treenit" omalla pihalla. Vuorotellen toinen tarhassa odotti, kun toisen kanssa tein. Peto meinasi piipata ja haukkuakin, tarvii kaverin suihkepullon kans siihen ;) Ekan kerran tarjosin Pedolle juustoa. Kelpasi! Käytiin vielä Pedon kanssa töpsyttelemässä autotallin edustalla, ilman hihnaa hui, ja ei mitään halua lähteä viereltä minnekään :D Hyvä ettei niskat katkea, kun tuijotti minua (tai kättäni ehkä) tiiviisti. Isäntä oli autotallin edustalla työhommissa, yritin vapauttaa Pedon isäntää tervehtimään. PÖH! EI SILLÄ OLE JUUSTOA, MINÄ TIEDÄN! :DDD Ihana Peto <3

Naksuttelin lähinnä kontaktia, halua seurata minua, seisomista. Luoksetuloja otettiin myös. Kissakin kävi häiriönä, ja sain Pedon pysähtymään ja lopuksi myöskin tulemaan luokse kesken kisujahdin ;) No, saa nähdä sitten kuukauden/vuoden kuluttua ;D

Vapaa poseeraus, 10 viikkoa edelleenkin ;D
Kotona ollaan harjoiteltu ruokakupille odottamista, ei ryykäillä. Vielä ei ihan kunnolla malta, hieman tönäisen kauemmas alussa, sitten yleensä jää jo odottamaan.

Keittiöön ei saa mennä. Sinnikäs kaveri, edelleenkin se yrittää hiippailla sinne, ja onpahan tuo perhanan pieni musta ehtinytkin huomaamatta kielletylle alueelle x)

Irrottamista/luovuttamista lelulla, roskat kävelylenkeillä.. Pikkuhiljaa :)

IsopääPeto :)
Enemmän voisin käsitellä, muka leikata kynsiä, harjata, katsoa hampaita jne. mutta toisaalta kyllä niitä ehtii harjoitella vaikka ei päivittäin teekään, onhan Mörköstäkin tullu ihan hyvä ;)

Tällasta lähinnä, arkijuttuja.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti